Mitt valg

I dag har jeg tatt mitt valg. Jeg er i min barndoms by, Sandnes i Rogaland, og har benyttet anledningen til å forhåndsstemme.

Dagfinn stemmer

Jeg har stemt for livshjelp, jeg har stemt for livskvalitet, jeg har stemt for en verdig eldreomsorg og jeg har stemt for barnefamilienes valgfrihet.

Jeg har stemt for at barn og unge skal få del i kulturarven og gode verdier.

Jeg har gitt min stemme til det eneste partiet som så langt i valgkampen har løftet blikket utover landets grenser og sagt tydelig fra at vår nasjon skal stille opp for verdens fattige og forfulgte.
Forhåndsstemming er en fin mulighet til å få gjort unna din borgerplikt, særlig hvis man ikke er sikker på  om man kan møte frem på valgdagen.

Bruk stemmeretten du også!

Dagfinn stemmer


Legg til kommentar på artikkel

Kommentarer på artikkel
Flott innsats så langt, Dagfinn!
Hørte på "Velg09" NRK ikveld der 3 samfunsanalytikere trakk deg fram som den som har kommet best ut i valgkampen til nå. Det sies at du har god innsikt i Krf's saker og masse erfaring i å kommunisere budskapet. Stå på for Krf's hjertesaker og lykke til i ukene som ligger foran!
Innsendt av Per H. - 20.08.2009

men også...
...kjekt med bilder på bloggen! i like
Innsendt av Sondre Olsen - 20.08.2009

Du var så dyktig i debatten i går!
Kjekt å se deg i gårsdagens debatt! Jeg nøt hele sendinga. Valganalytiker Svein Tore Marthinsen er helt enig med meg: http://www.nettavisen.no/nyheter/valg/article2689305.ece
Innsendt av Sondre Olsen - 20.08.2009

Dagfinn Høybråten bloggoversikt