Velkommen til min blogg

Navnet mitt er Rigmor Andersen Eide. Jeg er førstekandidat for Møre og Romsdal og har vært med i politikken på ulike nivå siden 1995. Nå ønsker jeg en plass på Stortinget.

Jeg ønsker å være en aktiv representant fra mitt hjemfylke samtidig som jeg vil arbeide for saker som KrF kjemper for sentralt. Jeg har tidligere vært vara på Stortinget og var medlem i Næringskomiteen. Jeg er fortsatt opptatt av næringspolitikk.

Når jeg ikke er fylkespolitiker jobber jeg som daglig leder i Maritimt Forum Nordvest. Her i Nordvest har vi en komplett maritim klynge og det er interessant og være med å drive et nettverk av aktive næringsaktører.

Jeg har de siste årene hatt særlig fokus på kunnskapsformidling og rekruttering, og håper at vi kommer igjennom denne finanskrisen uten for store tap av arbeidsplasser. Derfor er det stor spenning knyttet til 9. februar og regjeringens finanspakke. Et eksempel er norske verft. De har i utgangspunktet fulle ordrebøker godt ut i 2010, men hva hjelper det når betydelige deler av ordremassen ikke er finansiert? Det som derfor er svært viktig i denne fasen er å sikre finansiering av de kontraktene som allerede er inngått mellom rederi og verft.

KrF krever også økning i avskrivningssatsene som vil stimulere til investeringer. Dette var det jeg har på hjertet idag. Kom gjerne med innspill til meg om ulike tema - det er alltid positivt med en god dialog. Jeg ser fram til å høre dine meninger.

Rigmor


Legg til kommentar på artikkel

Kommentarer på artikkel
Takk for sist!
Jeg var til stede på fylkesårmsøte i Molde i helga, og vil bare si at den talen du holdt var strålende! Du bergtok oss, og jeg med flere kunne trygt si i etterkant at "denne dama kan vi trygt og med entusiasme stå bak i valgkampen". Lykke til!
Innsendt av Håvard Strand - 23.03.2009

Vi gler oss til valkampen!
Flott at du har din eigen blogg. Her i Ørsta gler vi oss til valkampen. KrF har mange gode saker å kjempe for. Vi ynskjer alle KrF'arar lukke til med alle gjeremål fram til stortingsvalet. Det vert eit spennande val.
Innsendt av Hjørdis Almelid Vikenes - 08.02.2009

Takk for sist, og gratulerer!
Tenk at jeg skulle bli den første til å besøke din første blogg! Det er en ære. Gjennom å følge med på den, håper jeg å tilegne meg kunnskap om det jeg oppfatter som dine hovedsaker, næring og fiskeri.
Innsendt av Åshild Sundsøy - 02.02.2009

rigmor eide oversikt