Ledige stillinger i KrF

Vi har for tiden seks ledige stillinger, hvorav tre lederstillinger og tre fylkessekretærtillinger.
Stortingsbygningen

KrF søker kommunikasjonssjef

Som kommunikasjonssjef vil du lede partiets kommunikasjonsavdeling på landskontoret og Stortinget. Du vil ha lederansvar for en rekke ansatte innen kommunikasjon og sosiale medier. Du vil ha et nært samarbeid med politisk avdeling for å formidle KrFs politikk gjennom alle kommunikasjonskanaler. Avdelingen har også ansvar for intern kommunikasjon, og formidler informasjon til partiets ansatte, medlemmer, frivillige, tillitsvalgte og folkevalgte.

Søknadsfrist 13. desember. Les mer her.

KrF søker organisasjonssjef

Vi skal ansette en leder med ansvar for organisasjonsarbeidet. Organisasjonssjefen vil ha lederansvar for partiets 11 fylkessekretærer, øvrige fylkesansatte og ansatte i organisasjonsavdelingen. Sentrale arbeidsoppgaver vil være å lede arbeidet med å videreutvikle og vitalisere KrF sitt arbeid regionalt og lokalt.

Søknadsfrist 1. desember. Les mer her

KrF søker administrasjonssjef/ HR-sjef

Vi søker en strukturert leder av vår administrasjonsavdeling. Avdelingen består av et team som jobber med økonomi, IT, medlemssystem og administrative tjenester. Stillingen vil også ha et overordnet HR-ansvar for landskontor, fylkesansatte og stortingssekretariat.

Søknadsfrist 1. desember. Les mer her

Oslo KrF søker politisk rådgiver og fylkessekretær (100 %)

Vil du jobbe med politikk og organisasjonsutvikling? Vi søker deg som har erfaring med både politikk og organisasjon, og som kan bidra til et styrket KrF i Oslo. Du vil være sentral i arbeidet i Oslo KrFs bystyregruppe og fylkeslag, og få en variert arbeidshverdag.

Søknadsfrist: 25. november Les mer her

Agder KrF søker fylkessekretær (100 % vikariat)

Vil du bli del av et spennende team og gjøre en innsats for KrF? Vi søker fylkessekretær for Agder KrF. Stillingen er et vikariat som forventes å vare til 2021. Dette er en selvstendig stilling der en jobber for å motivere og inspirere lag og tillitsvalgte og der en er tett knyttet til det sentrale partiapparatet i generalsekretærens stab.

Søknadsfrist 29. november Les mer her

Trøndelag KrF søker ny fylkessekretær (50-80 %)

Vi skal ha ny fylkessekretær for Trøndelag fra 1. januar 2020. Dette er en selvstendig stilling der en jobber for å motivere og inspirere lag og tillitsvalgte og der en er tett knyttet til det sentrale partiapparatet.

Søknadsfrist 1. desember. Les mer her